Prvi poslušajte nove albume o kojima se priča

Ako vas zanima što se najnovije može čuti na svjetskoj glazbenoj sceni na pravom ste mjestu jer vam prenosimo popis četiri albuma koje možete prije svih poslušati sasvim besplatno.

17.7.2012.
9:55
VOYO logo

Purity Ring, Shrines

Svima kojima se svidjela pjesma Belispeak mogli bi biti razočarani jer je ova pjesma najjača na albumu montrealskog dua, no bez obzira na to njihov debi uradak proglašavaju odličnim, piše flavorwire.com. Njihov cijeli album prvi možete poslušati http://www.npr.org/2012/07/15/156553168/first-listen-purity-ring-shrines.

Laetitia Sadier, Silencio

Bivša pjevačica Stereolaba snimila je svoj drugi solo album u kojem je žestoka kao na svojim počecima zbog čega joj kritika skida kapu za ovaj indie pop uradak koji možete poslušati http://www.npr.org/2012/07/15/156547704/first-listen-laetitia-sadier-silencio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gatekeeper, EXO

Aaron David Ross i Matthew Arkel su spojili elemente post industrijskog dancea, horor/SF glazbu i glazbu iz računalnih igrica u cjelinu u kojoj se može uživati. Album koji možete poslušati http://dismagazine.com/disco/releases/34788/exo/ NME je ocijenio sedmicom.

Jack Ladder and the Dreamlanders, Hurtsville

Jack Ladder izgradio je već sjajnu reputaciju u rodnoj Australiji, a trećim albumom koji je objavljen i preko bare krenuo je dalje u osvajanje publike. Zbog dubokog glasa uspoređuju ga s Nickom Caveom, no on je ipak sasvim svoj. Kako zvuči možete poslušati http://music.aol.com/new-releases-full-cds/spinner#/8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo