VIDEO 'Opleo' po domaćoj glazbenoj sceni: 'Ne razumijem što Mišo radi'

‘A ko danas nema tanke živce’, rekao je Husein Hasanefendić Hus na predstavljanju novog singla Parnog valjka Tanki živci na Narodnom radiju.

Zajedno s klavijaturistom Berislavom Blaževićem sinoć je gostovao u Glazbenom showu Dalibora Petka, na koji je došli ravno s probe. Valjak se uvježbava za nastavak turneje u studenom, u sklopu koje će posjetiti manje gradove u Hrvatskoj.

‘Otkako smo se ponovno skupili, svirali smo samo u velikim gradovima. Prošlo je tako i 10 godina da nismo bili u nekim mjestima. Zašto ne bismo malo svirali u Kutini ili Đakovu. Želja nam je da se život vrati i u ta mjesta’, rekao je Hus dodajući da u vruću jesen nisu željeli ući s laganicom.

Tanki živci, barem mi se čini, imaju energiju koja je pratila prvi singl Samo da znaš. Mislim da je takvo vrijeme došlo da ljudi imaju sve tanje živce. Stalno čekamo da se nešto dogodi, ali nikako da se dogodi’, rekao je šef Valjka priznavši da su zbog šokova, koji su ih znali iznenaditi u životu, morali očvrsnuti, ali da i on ima stvar zbog koje ponekad pokaže kratak fitilj.

Komentirao je i hrvatsku glazbu, odnosno za koga treba imati tanke, a za koga debele živce.

Mišo Kovač je neko čudo, ne mogu to baš sasvim percipirati. Imam problema ako to kažem u Dalmaciji, onda skoče na mene. Razumijem ja tu njegovu karizmu, pogotovo nekad, ali sad ne razumijem to što radi’, rekao je Hus kazavši da su mu dobri Elemental, Massimo i Hladno pivo.

‘Hladno pivce za tanke živce’, dometnuo je Hus kazavši da bi Majke bile mrak samo da se Bare malo više disciplinira.

//www.youtube.com/embed/8TjYxYk4VNY

Tony Cetinski je žanrovski pop i on je vrhunski izvođač, a Miro Buljan je vrhunski autor. Preferiram čvršći zvuk, no ono što oni rade, rade odlično. Vanna je ženska verzija Tonija, ali ne bi bilo loše da se nađe nekako bliže s nekim autorom’, kazao je Hus te nastavio: ‘Colonia super radi to što radi, ali nije moj đir, isto i Magazin, to je perolako. Za Stavrosa kažu da svira po pet sati, to je za svaku pohvalu. Severina? Bilo je 13 plesača, šest puta se presvukla… Ne znam te pjesme, znam one od prije, nove ne znam pa ne mogu reći’, izjavio je Hus rekavši da je za bend dragocjeno što se uz staru publiku, pojavljuje i ona mlađa, koja prepoznaje senzibilitet Parnog valjka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr