VIDEO: / Hrvati najviše vole slušati ove pjesme

Nakon obrade prošlogodišnjih podataka HDS ZAMP je sastavio ljestvice sa skladbama koje su se najviše izvodile u 2011.

30.7.2012.
16:49
VOYO logo

Tako je ljestvica top 10 najizvođenijih skladbi prošle godine pokazala da je domaći hit koji se najviše vrtio po radijskim i televizijskim postajama u 2011. skladba Moje oči pune ljubavi, autorsko djelo Ante Gele i Nine Badrić koja ju i izvodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća pjesma na popisu također je ljubavnog karaktera – Dogodila se ljubavLee Dekleve, a koju autorica izvodi u suradnji s TBF-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi ih nešto mračnija EzoterijaMile Kekina i Zorana Subošića, a koju izvodi Hladno pivo. I u 2011. godini na ovoj ljestvici četvrto mjesto zauzela je Iznad oblaka autorska pjesma grupe Nola. Pjesma Stotinama godinaAnte Pecotića u izvedbi Jacquesa Houdeka zauzela je peto mjesto, a šesto je pripalo uvijek romantičnom Gibonniju i njegovoj Čemu se nadaš srce moje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmo mjesto na top djelima 2011. pripalo je skladbi Zora bilaPere Kozomare i Sanje Tafre, a koju izvodi Tomislav Bralić i klapa Intrade, Toni Cetinski i skladba Kad žena zavoli koju autorski potpisuje već dokazano uspješan autorski dvojac Miro Buljan i Nenad Ninčević drže osmo mjesto. Ljestvicu zatvaraju rock skladba Tremolo grupe Vatra na devetom mjestu i Via ljubavBorisa Novkovića na desetom.

http://www.youtube.com/embed/SR6iYWJxHqs I ljestvica najslušanijih inozemnih djela pokazuje slične teme. Na prva dva mjesta nalaze se skladbe Rolling in the Deep i Set Fire to the Rain popularne autorice i glazbenice Adele. Treće i četvrto mjesto zauzimaju djela koja uz ostale autore autorski supotpisuje i izvodi Bruno Mars: Grenade i The Lazy Song, a peto mjesto pripalo je skladbi Price tag koju izvode te uz poznatog američkog autora Kellya Clauda autorski supotpisuju Jessi J i B.o.B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo