Play ponuda

Zvijezde turskih serija stižu u Dubrovnik

shimmer fallback
3.6.2011.
11:47
Play ponuda

arti-201011170372006O čemu su turski glumac Murat Yildirim, Demir Dogan iz serije Asi, i predsjednik Ivo Josipović razgovarali u ožujku na večeri u Ankari kao gosti predsjednika Turske Abdullaha Güla znaju samo njih dvojica, no jedno je sigurno: predsjednik tada nije pozvao popularnog Turčina u posjet Hrvatskoj kako je najavio jedan tjednik.

Naime, u njemu piše da je predsjednik Ivo Josipović, upoznat s glumčevom popularnošću, prvi susret s njime odlučio iskoristiti da ga osobno pozove u našu zemlju. No iz Ureda predsjednika opovrgnuli su tu informaciju.

'Predsjednik prema protokolu u posjet svojoj državi može pozvati samo drugog predsjednika', objasnila je Danja Šilović-Karić, pročelnica Ureda predsjednika za informiranje. Kada se upoznao s glumcem, ističe Šilović-Karić, Ivo Josipović nije ni znao tko je on.

'Predsjednik ne gleda turske sapunice niti je znao da je Murat Yildirim velika zvijezda i u njegovoj zemlji', tvrdi pročelnica.

Ipak, sudeći prema pisanju turskih medija, markantni Demir svakako planira posjetiti našu obalu, ako već ne na predsjednikov poziv, a ono u svom aranžmanu. Ovoga ljeta sa suprugom Burçin Terzioğlu, zvijezdom serije Ezel, želio bi vidjeti Dubrovnik u kojem je njegova žena preklani tri dana snimala sapunicu.

Vrativši se kući, opčinila ga je pričama o ljepoti gradskih zidina i palača, a nije prestajala hvaliti ni čistoću Jadranskog mora. Sve je to nagnalo zgodnog 30-godišnjaka da ovo ljeto, nakon svih snimanja spakira kovčege i na vlastite se oči uvjeri u ljepote Hrvatske.

Vezani članci:

arti-201011170372006

Play ponuda
Play ponuda