Play ponuda

Zvijezde turske sapunice koje će vas oboriti s nogu

shimmer fallback

Trenutno najpopularnija serija u Turskoj Ezel se od 8.

4.11.2010.
18:36
Play ponuda

U ponedjeljak u 21 sat i 30 minuta RTL počinje prikazivati tursku sapunicu Ezel inspiriranu romanom Alexandra DumasaGrof Monte Cristo koja je snimana na lokacijama u Turskoj, Cipru i Hrvatskoj. Riječ je o seriji koja je u Turskoj vrlo brzo prestigla gledanost i omiljene 1001 noći. RTL je otkupio dvije sezone s 136 epizoda.

Za one koje zanima više slijedi sažetak radnje:

Omer Unčar (Ismail Filiz) je jednostavan i iskren mladić, odan svojoj obitelji, ali i trojici prijatelja koje poznaje još iz djetinjstva. Ali (Baris Falay) i Čengiz (Yigit Ozsener) njegova su dva najbolja prijatelja koje smatra vlastitom braćom i za koje bi dao život, a lijepa Ejšan (Cansu Dere) je ljubav njegovog života.

Nakon dugog boravka u vojsci, Omer se vraća kući u Istambul, sretan što će napokon zaprositi ženu svojih snova i s njom osnovati obitelj. Međutim, sudbina mu je namijenila drugačiji put – za vrijeme njegove odsutnosti, prijatelji su osmislili i proveli lukav plan pljačke kasina, ubivši pritom jednog zaštitara te ostavivši dovoljno lažnih dokaza kojim će se Omera optužiti i osuditi na doživotni zatvor. Dok su prijatelji ukradenim milijunima gradili poslovne i privatne karijere, Omer je u zatvoru proživljavao pakao. Osim što je svakodnevno razmišljao o izdaji svojih prijatelja i njihovim lažnim svjedočenjima, Omera su fizički zlostavljali ravnatelj i čuvari zatvora, uvjereni da će pomoću batina doznati gdje su on i prijatelji sakrili ukradeni novac. Pri posljednjoj tučnjavi Omer zadobije strašne ozljede, no uz pomoć Ramiza, mentora i moćnog mafijaša, uspije pobjeći iz zatvora. Njegovo unakaženo i neprepoznatljivo lice trebalo je hitno operirati, a zajedno s promjenom lica došlo je i do promjene ličnosti – Omer postaje Ezel Barjaktar (Kenan Imirzalioglu), mladi i uspješni biznismen, specijaliziran za razne borbene tehnike i čitanje ljudskih namjera, te izrazito uspješan kockar. Nakon dvanaest godina provedenih u patnji, njegova mržnja prema prijateljima postala je sve jača, pa se odluči kao potpuni stranac posjetiti Cipar kako bi im se osvetio.

Cansu Dere je bivša turska misica koja zbog političkih razloga nije smjela nastupiti na finalnom natjecanju Miss Universe 2000. godine.

Play ponuda
Play ponuda