SPEKTAKL DULJI OD 3 SATA / Objavljen je trailer za 'Avatar 2': The Way of Water, već je skupio više od 37 milijuna pregleda - evo kada stiže u kina

Image
Izvor: Profimedia

Nastavak se počeo snimati 2017., ali s obzirom na to da je film mješavina žive akcije i elemenata snimanja pokreta, nije iznenađenje da je sve nešto duže potrajalo

22.11.2022.
10:27
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Avatar 2: The Way of Water, konačno dolazi u kina vrlo brzo nakon onoga što se činilo kao beskrajno čekanje.

Nastavak rekordnog filma Jamesa Camerona vratit će publiku na Pandoru i zasigurno će biti još jedan vizualno zadivljujući spektakl, kao što je pokazano i u prvom teaseru i glavnom traileru.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kada će Avatar The Way of Water biti u kinima?

Drugi dio Avatara će konačno biti objavljen 16. prosinca 2022., nakon što je odgođen za prosinac 2021. zbog tekuće globalne zdravstvene krize.

Nastavak se počeo snimati 2017., ali s obzirom na to da je film mješavina žive akcije i elemenata snimanja pokreta, nije iznenađenje da je sve nešto dulje potrajalo.

Image
TO SMO SVI ČEKALI /

Ivana Knoll spakirala kofer, otišla na Tuđmana, opalila selfie i poslala poruku zbog koje će u Kataru temperatura naglo porasti

Trajat će dulje od tri sata

Također znamo da će film biti epski s trajanjem od 190 minuta, odnosno tri sata i deset minuta. S obzirom na to da potencijalno stižu još tri filma, Cameron je posljednjih godina radio na svima njima. U prosincu 2021. otkrio je da je već snimio neke scene za četvrti dio Avatara zbog mlade glumačke ekipe.

"Sve što je trebalo raditi s određenim glumcem, radili smo sve - scene za drugi i treći nastavak zajedno – i nešto malo za četvrti", rekao je za Variety.

Cameron je također rekao da možda zapravo neće režirati četvrti i peti dio Avatara, no također je kazao: "Zapravo se nadam da ću uspjeti. Ali to ovisi o tržišnim silama. Stvarno se nadam da ćemo uspjeti napraviti četvrti i peti dio jer je to u konačnici jedna velika priča", kazao je.

Pogledajte najavu za Avatar The Way of Water.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču