Jasna Nanut vodit će najveći kulinarski show

shimmer fallback

Moderatorica Masterchefa Hrvatska bit će jedna od najsvestranijih hrvatskih novinarki i scenaristica Jasna Nanut.

15.2.2011.
17:12
Play logo

Kao novinarka proputovala je veliki dio svijeta i upoznala razne svjetske kuhinje. Uz televizijski i obiteljski život, Jasna vodi i aktivan društveni život, pa već dugi niz godina obilazi i najbolje hrvatske restorane te upoznaje vrhunsku gastronomiju.

U odabiru Masterchefa stručni žiri GretićMarčićJanković ima ključnu ulogu, a voditeljica objašnjava zadatke, usmjerava kandidate, ukazuje na pogreške i veseli se njihovom napretku. Jasna je poveznica između natjecatelja i žirija, sluša ih, bodri, pa i tješi u velikoj želji da se probiju u što daljnji krug natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasna svakodnevno kuha za svoju obitelj, a svoju kulinarsku vještinu bi jednako kao veliki broj gledatelja voljela podići na višu razinu.

Najveći kulinarski izazov trenutačno joj je, kako kaže, 'švercanje' povrća u jela koja priprema za svoju trogodišnju kćerkicu Kimi. Jasna posjeduje i veliku kolekciju kuharica koje joj redovito poklanja suprug, također gurman.

Jasna Nanut studirala je filmsku i TV-režiju, režirala je nekoliko reklamnih spotova, te radila u tiskanim, internetskim i TV-medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Široj javnosti Jasna je poznata i kao jedna od sestara Nanut, novinarskog dua koji se nalazio uza sve poznate svjetske crvene tepihe, kao kolumnistica na poznatom filmskom portalu te voditeljica i scenaristica na Novoj TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Vezani članci:

arti-201101250857006 arti-201012020356006

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo