KAKO MU STOJI? / Lovre iz 'Braka na prvu' u potpunosti promijenio imidž: Klara mu, čini se, više ne nedostaje

Image
Foto: RTL

Da Lovru ne bi prepoznao na ulici, zaključio je jedan gledatelj RTL-ovog showa, koji bivšeg kandidata pamti po kratkoj frizuri i crnoj bradi koju je nosio u "Braku na prvu"

8.7.2024.
16:25
RTL
VOYO logo

Lovre Vuković, kandidat je sociološkog eksperimenta "Brak na prvu", čije propuštene trenutke možete pogledati u bilo koje vrijeme bez reklama na platformi Voyo. Lovre je u RTL-ovom showu ukrao mnogo pažnje svojim ponašanjem; zbog iskrenosti je ponekad povrijedio ljude, no svojim jasnim stavovima ostao je dosljedan do kraja, što su pohvalili i stručnjaci u posljednjoj epizodi.

"Ne želimo odrediti tko je bio u pravu jer je svatko u nekom trenutku bio u pravu. Bitno je da ovdje konkretno izvučemo poruku. Moj dojam je da te smeta to da ispadneš slabiji, a prava je snaga pokazati slabost i ranjivost. Možete ići doma mirne duše jer ste vi vrlo aktivno sudjelovali u ovom eksperimentu. Dali ste sve od sebe. Svatko na svoj način. Ja vam se želim zahvaliti. Mislim da ćete zaista odnijeti neke korisne lekcije", naglasila je stručnjakinja Sanela Kovačević Nelly Lovri i Klari Kokić, koji su odlučili da neće pokušavati dalje razvijati odnos, s obzirom da je u eksperimentu to, kako su i sami naglasili, više puta kobno završilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ANKETA /

Lovre iz 'Braka na prvu' ne prestaje bildati mišiće. Je li konkurencija Filipu?

Image
ANKETA /

Lovre iz 'Braka na prvu' ne prestaje bildati mišiće. Je li konkurencija Filipu?

Iako nije kliknuo s Klarom na prvu, s Filipom Belićem bome jest, a dva kompanjona često se druže i nakon završetka "Braka na prvu". Još tada su isticali kako se jako dobro međusobno razumiju, a nakon showa su odnos još dodatno produbili. Filip je prošloga tjedna pokazao kako se ponovno sastao sa svojim prijateljem iz sociološkog eksperimenta, a mnogi su primijetili da Lovre izgleda znatno drugačije nego u showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je obrijao bradu, Lovre je odlučio pustiti kosu i napraviti jednu od vrlo popularnih frizura koja, možemo se složiti, odlično pristaje njegovom licu.

"Ne bih ga prepoznao s ovom dugom kosom da ga vidim negdje vani", "Najjači dvojac", "Što je to na Lovrinoj glavi?" neki su od komentara ispod zajedničke fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovre je promjenu u svom imidžu podijelio i na društvenim mrežama, gdje redovito prikazuje svoje treninge i zategnute mišiće koje neumorno vježba, a to je također još jedna zajednička tema koju ima s prijateljem Filipom.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovre postao heroj večeri jer je stao na Klarinu stranu: 'Obranio je svoju gospođu!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo