Kad staklo zavlada prostorom

Želite li moderno uređen dom ili ured, neka glavni materijal u vašem domu bude staklo – stakleni namještaj. Čvrsto, elegantno i jednostavno, staklo se upotrebljava za izradu namještaja, obloga, ograda, stepenica, zidova…

Od tradicionalne upotrebe za izradu posuđa, slika, prozora te ukrasnih detalja, staklo se koristi i kao obloga, konstrukcija, pregrada i zid, a vrlo je atraktivno i kao namještaj, te stepenice ili pod.

Ljepota stakla ne zastarijeva i upravo se zato godinama koristi u uređenju prostora.

Njegova transparentnost i nenametljivost uklapaju se u svaki prostor, a savršen je izbor za male domove jer propušta svjetlost. Staklo se može upotrebljavati u svim prostorijama u stanu.

Stakleni namještaj – stolovi, stolice i police, umjesto drvenih, ‘povećat’ će prostor, a dobit ćete i dojam prozračnosti.

Stakleni noćni stolići neutralni su elementi, te će pristajati uz najrazličitije modele kreveta. Uza sve to idealno će se uklopiti stakleni stolić za kozmetiku.

Kupaonice kao intimni kutak osvježit ćete staklenim umivaonicima, tuš-kabinama i pregradama. Staklene pregrade u stanovima, pogotovo u onim manjim, idealno su rješenje za odvajanje prostora, bez vrata ili zidova.

Staklo je pogodno za recikliranje te se može u potpunosti reciklirati i koristiti kao sirovina za proizvodnju novih predmeta od stakla. Njegovim recikliranjem smanjuje se onečišćenje zraka u procesu proizvodnje za 20%, a onečišćenje vode za 50%.

Danas se na tržištu nalazi više od 20 vrsta stakla, a razlikuju se po obradi i sastavu. Izaberite i pustite da staklo zavlada vašim domom.

Prethodni članci:

arti-201008230061006
arti-201005250576006
arti-201001111004006

Povratak na Net.hr