Znate li tko je Dinamov igrač stoljeća?

Ne, ne radi se ni o Eduardu, ni o Modriću, ni o Niki Kranjčaru. ‘Mandžukić je jedinstven, nezamjenljiv. Ne pamtim da je itko u ovih 20 godina Dinamu koristio i donosio poput njega’, ispalio je Zdravko Mamić najavljujući prodaju ‘najboljeg igrača’.

arti-201003060235006U Maksimiru posljednjih dana zaista imaju razloga za zadovoljstvo. Pomlađena momčad Dinama gazi sve pred sobom u prvenstvu, Milan Badelj od prošlog tjedna navodno vrijedi devet milijuna eura, a takvih dragulja ima još u modroj svlačionici.

Navijače može odobrovoljiti i dobar nogomet koji je protiv Osijeka prikazala momčad Krune Jurčića.

arti-201003050363006″Bio je to model nogometa kakav želim: ozbiljan, organiziran, moderan. Zaista smo sličili na pravu momčad. Na pravom smo putu. Idemo naprijed. Konstatirao sam već u 5. kolu da nas u prvenstvu ne može nitko zaustaviti, nema teorije!”, komentirao je Zdravko Mamić pobjedu 1:0 u Gradskom vrtu i stanje na tablici HNL-a.

Maminjo je dobro raspoloženje i višak kvalitete u svlačionici iskoristio i za novu promotivno-prodajnu akciju. Za najboljeg igrača Dinama u posljednjih 20 godina proglasio je…

Mandžo je jedinstven, nezamjenljiv. Ne pamtim da je itko u ovih 20 godina Dinamu koristio i donosio poput njega, dovoljno je spomenuti kako je bio glavna poluga u presudnim europskim kreševima. Kad hoće, lako premaši sve. Hrvatska nema takvog napadača, apsolutno zaslužuje da u Maksimiru ostane još pet godina. Ali, ako želi van, u redu, nećemo praviti probleme.”

Gazdu posebno veseli priča o zanimanju Manchester Uniteda za ‘novog Bobana’ Milana Badelja.

“Njega prati mnogo klubova. Više neću govoriti ‘Nema prodaje!’ Zbog toga što ništa nije izvjesno u svjetskom nogometu, a kamoli u hrvatskom. Iako je moja ideja zadržati ih što više do 2012., kad očekujem eksploziju selekcije na EURO-u u Poljskoj i Ukrajini.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr