mobilno šaltersko vozilo / Za građane s poplavljenih područja nove osobne na teret proračuna

Image
Foto: RTL

U policijskim postajama u Otoku i Županji te PU vukovarsko-srijemskoj u Vinkovcima stanovnici s poplavljenih područja kojima su osobni dokumenti uništeni, izgubljeni ili nestali u poplavi mogu na teret državnog proračuna izraditi nove dokumente.

23.5.2014.
16:23
RTL
VOYO logo

Stanovnici s poplavljenih područja kojima su osobni dokumenti uništeni, izgubljeni ili nestali u poplavi mogu na teret državnog proračuna izraditi nove dokumente u policijskim postajama u Otoku i Županji te PU vukovarsko-srijemskoj u Vinkovcima.

To ja policijska uprava danas izvijestila kako je građanima na raspolaganju i mobilno šaltersko vozilo u kojem se također mogu podnijeti zahtjevi za izradu novih osobnih dokumenata, koje će se danas do 14,30 sati nalaziti u Cerni, u središnjem parku, kao i u nedjelju, 25. svibnja, od 7 do 19 sati. U ponedjeljak će mobilno šaltersko vozilo biti raspoređeno u Gradištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građane koji namjeravaju putovati u BiH, policija obavještava kako je granični prijelaz Gunja zbog poplava zatvoren za sav promet, dok je granični prijelaz Županja-Orašje otvoren, no zbog osobne sigurnosti građanima se ne preporuča odlazak u BiH.

Građanima koji osobnim vozilima prevoze humanitarnu pomoć za stanovništvo poplavljenog područja BiH ili idu po osobe kojima žele omogućiti smještaj, bit će omogućen ulazak u tu državu. Kamionima je zabranjen prelazak preko graničnog prijelaza Županja-Orašje, osim onima koji prevoze humanitarnu pomoć i žurnim službama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija navodi i kako je svim osobama koje žele izaći iz BiH te se odvesti na područje Hrvatske omogućen prelazak državne granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo