OGLAS

na moru olujna bura / Stisla zima: Za vikend oblačno s kišom, padat će i snijeg. Jako toplo se odjenite

Image

Prava zima i u Dalmaciji – pretežno oblačno s povremenom kišom, ali mjestimice i susnježicom ili snijegom, češće u Zagori, iako poneka pahulja može zalepršati i na samoj obali. Puhat će jaka i olujna bura, sjevernije s orkanskim udarima, a jedino na jugu i dalje južina.

21.1.2023.
7:10
VOYO logo

SUBOTA

Prijepodne pretežno oblačno, na kopnu snijeg, a uz obalu većinom kiša, ali i tu može biti susnježice ili snijega, osobito pod Velebitom i u Zagori. Puhat će umjeren i jak sjeverni vjetar, a na moru jaka i olujna bura s orkanskim udarima, jedino još na jugu pojačano jugo. Bit će hladno ili vrlo hladno, a uz sjeverni vjetar i buru će se činiti i hladnije.

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima oblačno sa snijegom pri čemu će se i mjestimice u nizinama stvarati tanji snježni pokrivač. Bit će dosta vjetrovito i vrlo hladno - dnevna temperatura neće prelaziti 3 stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na istoku zemlje niska naoblaka i povremeni snijeg. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, a temperatura tijekom cijelog dana oko nule.

Prava zima i u Dalmaciji – pretežno oblačno s povremenom kišom, ali mjestimice i susnježicom ili snijegom, češće u Zagori, iako poneka pahulja može zalepršati i na samoj obali. Puhat će jaka i olujna bura, sjevernije s orkanskim udarima, a jedino na jugu i dalje južina. Temperatura između 3 u Zagori i 9 na jugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo snijega će pasti i pod Velebitom, a u gorju novih 20 – ak centimetara. Na cijelom ovom području vrlo vjetrovito - puhat će jak, na udare i olujan sjeveroistočnjak, a na moru će olujna i orkanska bura stvarati probleme u prometu. U gorskim predjelima temperatura ispod nule, a uz obalu do najviše 6 stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Idućih dana ostaje hladno pa je na cestama moguća poledica. Još u nedjelju u cijeloj unutrašnjosti snijeg, u gorju u ponedjeljak i obilan, ali će u nizinama biti malo manje hladno pa će prelaziti u kišu, prvo u Slavoniji, do kraja dana i na zapadu. Utorak susnježica ili snijeg, a zatim opet češći snijeg. Vjetar će malo oslabjeti, a temperatura samo malo porasti, ali i u novom tjednu ostaje prilično hladno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu u početku oblačno, u Dalmaciji većinom kiša, južnije i obilna, lokalno s grmljavinom, ali mjestimice će pasti i koja pahulja. Škura bura će popustiti utorak, oborina će biti manje, a i razvedravat će se. Uz buru će se činiti nekoliko stupnjeva hladnije, tek sredinom tjedna dnevna temperatura malo viša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Dosje Jarak
Brak na prvu
Poseta
Obiteljske tajne
default_cta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
Južni vetar
default_cta
Minari
Priča o čarobnjaku
Bohemian Rhapsody
Ljubavna zamka
John wick 2
default_cta
VOYO logo