ZA VIKEND 20 STUPNJEVA / Nemojte spremati kišobrane, trebat će vam još koji dan. Od druge polovice tjedna puno sunčanije

Na kopnu od četvrtka sunčanije i stabilnije dok na moru u srijedu uz više oblaka povremena kiša, ali i tamo dolazi vedro i toplo vrijeme

18.4.2023.
7:10
VOYO logo

Još danas i sutra povremena kiša, a zatim stabilnije, sunčanije i još toplije.

UTORAK

Prijepodne u kopnenim predjelima većinom oblačno, uz obalu sunčana razdoblja, a povremena slaba kiša izglednija je u unutrašnjosti i na jugu zemlje. Puhat umjeren, mjestimice i jak sjeverac, na sjevernom Jadranu jaka bura s olujnim udarima, a u Dalmaciji većinom umjerena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima većinom oblačno, tek će rijetko i kratko proviriti koja zraka sunca, a povremeno će i kišiti. Uz umjeren, na udare i jak sjeveroistočnjak će se činiti hladnije od 15-ak stupnjeva.

Image
STIŽE PRAVO PROLJEĆE /

Prvi dio tjedna nestabilan, a onda od četvrtka posvuda sunčanije i sve toplije. Za vikend i 20 stupnjeva

Image
STIŽE PRAVO PROLJEĆE /

Prvi dio tjedna nestabilan, a onda od četvrtka posvuda sunčanije i sve toplije. Za vikend i 20 stupnjeva

U Slavoniji, Baranji i Srijemu oblačno, tmurno i sivo, bit će povremene kiše, a puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar uz koji će temperatura biti oko 15, 16 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kišobrani će trebati i u Dalmaciji, ali slaba kiša će tek povremeno remetiti boravak na otvorenom, a bit će i nešto sunčanih razdoblja. Puhat će slab do umjeren vjetar s mora, a temperatura između 16 i 18 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu sunčana razdoblja, kiša će većinom izostati, ali bit će je povremeno u gorju gdje će i prevladavati oblačno. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim, navečer opet moguće i orkanskim udarima, a temperatura između 10 u gorju i 18 na moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DO KRAJA TJEDNA

U unutrašnjosti još u srijedu promjenjiva naoblaka i povremena slaba kiša, zatim od četvrtka sunčanije i stabilnije. Dojam vremena će napokon biti više proljetni, nego jesenski kakav imamo ovih dana, a proljeću na ruku će ići i porast temperature koja će za vikend u većini predjela prelaziti 20 stupnjeva.

Na Jadranu u srijedu uz više oblaka povremena kiša, rijetko i u četvrtak, ali i ovdje će u drugom dijelu tjedna biti sunčanije, stabilnije, za vikend i većinom vedro te još malo toplije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo