Slijedi žalba /

Zoran Mamić ostaje u Emiratima: 'Dokazat ću da sam nevin'

Image
Foto: Screenshot

Mlađi od braće Mamić dobio je četiri godine i 11 mjeseci zatvora, odnosno jedan mjesec manje od potrebnog da pravomoćnost presude čeka u zatvoru

7.6.2018.
22:10
Screenshot
VOYO logo

Putem službenog profila na Twitteru Zoran Mamić komentirao je presudu Županijskog suda u Osijeku. Trenutno živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je trener u Al Ainu. Tvrdi da ga nepravomoćna presuda neće spriječiti da nastavi voditi klub, kao i da je postupak daleko od okončanja.

"Uz dužno poštovanje prema Njegovu Veličanstvu Khalifi Bin Zayedu, predsjedniku kluba, stručnome vodstvu i svim navijačima, imam potrebu izvijestiti vas o sudskom postupku koji se protiv mene vodi u Hrvatskoj. Nakon dugog i nepravednog suđenja koje je završilo nepravomoćnom presudom, sljedeći korak je žalba, a cijeli je postupak daleko od završetka", objavio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
    pic.twitter.com/4dxcXF6S5y

Najavio je da će uložiti žalbu. "Presuda neće spriječiti da nastavim raditi svoj posao kao trener Al Aina. Nastavit ću ovdje raditi s jednakom predanošću kao i do sada. Vodit ću treninge i pripreme svoje momčadi, prijateljske i natjecateljske utakmice, i uvjeren sam ostvarivati pobjede i osvajati trofeje. Želim još jednom ponoviti da sam potpuno nevin i siguran sam da ću to i dokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

>>Zdravko Mamić otvorio dušu za RTL: 'Duboka država je ovo presudila, premijer i predsjednica su samo divno umiveno lice'

>>BREAKING Zdravko Mamić osuđen u Osijeku: čeka ga 6 i pol godina zatvora i oduzeta mu je imovina!

>>Mamići i Pernar morat će vratiti 80 mil. kuna: Zdravko ostaje bez stanova, Bentleya, broda, dvije šume...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>'Gazda hrvatskog nogometa osuđen zbog korupcije' - ovako o Mamićevoj presudi pišu strani mediji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo