najbolje od nas /

Znamo da nas, ipak, ne možete pratiti cijeli dan pa smo za vas izdvojili sedam tv priča koje su obilježile ovaj tjedan

Image

Šprajc je ovaj tjedan briljirao s Todorićevom narukvicom i komentarom kako Hrvatska 'podiže' natalitetnu politiku, a ekipa Potrage posjetila je velebitskog pustinjaka

12.11.2017.
10:00
VOYO logo

1. Najbolje bi bilo kada bi se Todorićeva narukvica za praćenje do 10. travnja mogla staviti našim političarima - na usta

Nakon što je zasigurno jedna od glavnih vijesti ovog tjedna bilo uhićenje Ivice Todorića, RTL Direkt je otišao korak dalje i istražio kako izgleda i kako funkcionira narukvica koju nosi ivica Todorić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je RTL reporter Ilija Radić istražio kako funkcionira novi Todorićev modni dodatak, Zoran Šprajc je komentirao zašto zasad najbolji saveznici Ivice, nisu ni njegovi odvjetnici ni njegovi suradnici, nego naši političari te zorno pokazao zašto bi bar na neko vrijeme bilo dobro kada bi se Todorićeva narukvica za praćenje mogla staviti našim političarima - na usta.

3. Potraga istražuje kako su tvrtke za otkup dugova prevarile građane: osnivač jedne je misteriozni Bugarin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa Potrage istražila je zašto od početka godine na adrese mnogih građana koji su dizali kredite u štedno-kreditinim zadruga stižu pisma tvrtki za otkup dugova u kojima nude otkup njihovih bianco zadužnica.

5. Potraga posjetila velebitskog pustinjaka: iz Zagreba preselio na obronke planine i izliječio karcinom

Ovaj samotnjak ne boji se ni bure ni snijega kojima njegova Jatara, kako zove svoju kolibu, bez problema odolijeva. Medvjedi i poskoci njemu su gotovo domaće životinje pa mnogobrojne susrete s njima više i ne broji. Zašto se odlučio na takav život otkrijte u videu.

7. 'Tijelo mog oca smo skupljali po drvetu': tražila odštetu od RH jer su joj srpski teroristi ubili roditelje, na kraju ona mora sudu platiti 42.000 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijana Osić iz Petrinje 14. kolovoza 1991. ostala je bez oca i majke koje su ubili pripadnici srpskih paravojnih formacija. Za smrt roditelja tražila je odštetu od Republike Hrvatske temeljem Zakona donesenog nakon mnogobrojnih tužbi pred Sudom za ljudska prava u Strassbourgu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo