Projekt će trajati tri godine /

'Živjeti z Dravo-m': Adrenalinski park, plaža i brojni sadržaji uz rijeku Dravu

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

rojni Varaždinci, naročito starije generacije, sjećaju se vremena kad je mjesto okupljanja, šetnje i uživanja bila rijeka Drava i šetnica uz nju. Dugi niz godina nije tako, ali upravo se projektom 'Živjeti z Dravo-m' želi to promijeniti i urediti područje Dravske park šume.

14.11.2016.
12:45
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Početak tog projekta su danas, 14. studenog, u Gradskoj vijećnici najavili varaždinski gradonačelnik Goran Habuš i dr. Miroslav Benko, znanstvenik Hrvatskog šumarskog instituta. Nositelj projekta je Grad Varaždin, a njime će koordinirati Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam.

Grad Varaždin već je ostvario početnu suradnju s Centrom za urbane i privatne šume Hrvatskog šumarskog instituta, a u četvrtak, 17. studenog, s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici (u dvorani Gradskog vijeća) biti će organiziran i okrugli stol na temu revitalizacije Dravske park šume na kojem će predstavnici različitih udruga, a time i građani moći dobiti potpunu informaciju i reći svoje mišljenje o projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Došli smo do faze da Dravu zaista otvorimo, da se šumom može proštetati bez straha, da bude osvjetljenja i sve drugo što smo isplanirali. Upravo zato pozivam sve Varaždinke i Varaždince da se odazovu okruglom stolu u četvrtak i iznesu svoje pohvale, prijedloge i kritike - kazao je gradonačelnik Habuš.

Više pročitajte na portalu Varaždinski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo