Donacije / Zimske jakne za topla srca: Akcija u Međimurju naišla na plodno tlo

Image
Foto: eMedjimurje.hr

Počelo je sa Zagrebom, a akcija se proširila na mnoge gradove.

13.1.2017.
11:05
eMedjimurje.hr
VOYO logo

- Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče - ovaj je poziv ovih dana osvanuo na Facebook stranici 'Kruh za poslije – Portal Dobrote'.

Počelo je sa Zagrebom, a akcija se proširila na mnoge gradove. Istoj se pridružilo i Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec. Javno su pozvali građane da doniraju toplu odjeću tj. jakne jer mnogima zima i hladnoća otežavaju život. Akcija je i u Međimurju naišla na plodno tlo, piše eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vrlo smo zadovoljni odazivom građana. Akcija, koja se provodi tek dva dana, protiče izuzetno dobro. Građani donose toplu odjeću, a paralelno po nju dolaze oni kojima je ona prijeko potrebna. Moram naglasiti da vodimo računa da ista ode u ruke korisnika kojima je ona uistinu potrebna.

Moram napomenuti da mi u Crvenom križu akciju provodimo tijekom cijele godine preko Socijalnog dućana gdje opskrbljujemo potrebite građane - rekao nam je dr.sc. Kristijan Valkaj, ravnatelj GDCK Čakovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priču u cijelosti pročitajte OVDJE. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo