STIŽU SNIJEG I MINUSI /

Zimska služba poručuje: 'Spremni smo odgovoriti na sve vremenske prilike koje nas očekuju'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zimska služba raspoaže s 264 ekipe koje su strateški raspoređene u 15 baza diljem grada Zagreba te su spremne u svakom trenutku izaći na teren i djelovati u okviru svojih zadaća

19.2.2018.
12:14
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Kako je jučer najavila naša Dunja Mazzocco Drvar stiže nam prava zima, a iz Zimske službe Zagrebačkih cesta poručuju kako su spremni u svakom trenutku odgovoriti na sve vremenske prilike koje nas očekuju ne samo sljedećih dana, već i u ostatku zimskog razdoblja.

Zimska služba raspoaže s 264 ekipe koje su strateški raspoređene u 15 baza diljem grada Zagreba te su spremne u svakom trenutku izaći na teren i djelovati u okviru svojih zadaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posipnog materijala na skladištima imamo i više nego dovoljno, kontrole baza i mehanizacije se vrše redovito, ljudstvo nam je kompletno na broju. S Državnim hidro-meteorološkim zavodom smo konstantno u komunikaciji, kao i sa svim ostalim podružnicama unutar društva Zagrebački holding d.o.o. te ostalim trgovačkim društvima uključenima u Zimsku službu Grada Zagreba", poručuju.  

U utorak će u nekim dijelovima središnje i istočne Hrvatske snijeg biti mokar, dio će se i slijegati no svakako treba računati na barem 10 mokrih centimetara. U gorju sitniji, rahliji snijeg i puno deblji novi pokrivač. U srijedu se hladnoća već pruža i do mora, na Kvarneru vrlo vjerojatno već treći snijeg ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

>>Stiže najhladniji i najsnježniji tjedan ove zime, a snijeg bi mogao zabijeliti i obalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo