optužni prijedlog /

Žene, ali ne i dame: žestoko se posvađale i umalo potukle zbog dalmatinera, policija intervenirala

Image
Foto: Ilustracija / Miranda Cikotic/PIXSELL

Zagrepčanka je mobitelom počela fotografirati naselje unatoč tome što su u naselju vidljivo istaknuti znakovi kojim se daje do znanja da nije dozvoljene ni snimanje ni dovođenje pasa

11.5.2018.
13:51
Ilustracija / Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Na zanimljiv je način došlo do narušavanja javnog reda i mira u četvrtak oko 10 sati u turističkom naselju Crvena luka kod Biograda, a glavne su sudionice dvije žene koji su zbog sukoba "zaradile" optužne prijedloge, piše Zadarski.hr.

Naime, u to doba u naselje je stigla Zagrepčanka (45) sa svoja dva psa, po nepotvrđenim informacijama - dalmatinera. Zatim je mobitelom počela fotografirati naselje unatoč tome što su u naselju vidljivo istaknuti znakovi kojim se daje do znanja da nije dozvoljene ni snimanje ni dovođenje pasa. Zaposlenica naselja (56) upozorila je pristiglu Zagrepčanku na to, a ova je objasnila da je novinarka i da piše knjigu o ljetovanju pasa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako piše Zadarski.hr, razgovor je eskalirao i žestoki verbalni sukob na rubu obračuna pa je pozvana policija, prekinula raspravi, a zbog galame obje su žene dobile optužni prijedlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo