jamčevina 100 kuna / Želite kupiti automobil koji je vozio ministar? Uskoro javna dražba

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na dražbi u prostorima Kulturnog centra Peščenica, u subotu će biti ponuđeno 215 vozila raznih marki i brandova

19.5.2015.
10:17
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na javnoj dražbi 23. svibnja bit će ponuđeno 215 rabljenih vozila, uz ostalo, i vozila Sabora, Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija i tvrtki, najavljeno je u utorak iz tvrtke TRCZ automobili.

Prva javna dražba rabljenih vozila održana je krajem prošle godine i tada su uz ostalo bila ponuđena i vozila državnih institucija, napominju iz TRCZ-a, tvrtke za prodaju rabljenih vozila koja je organizator javne dražbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dražbi u prostorima Kulturnog centra Peščenica, u subotu će biti ponuđeno 215 vozila raznih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih za vozila Vlade, Sabora, resornih ministarstava, a sve po vrlo povoljnim cijenama, kažu u TRCZ-u.

Tu su i vozila Hrvatskog centra za razminiranje, hitne pomoći, Hrvatske pošte, HAC-a itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregled vozila bit će organiziran u četvrtak i petak, 21. i 22. svibnja, a popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi već su oglašeni na web stranici www.trcz.hr.

Pravo sudjelovanja na dražbi imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 100 kuna. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo