Skup odmor /

Želi što prije otić iz Slavonskog Broda: nesretnom turistu ukrali sav novac pa sada moli pomoć građana

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Opljačkani muškarac u nedostatku drugog rješenja, došao je na središnji gradski trg i pred sebe stavio natpis u kojem na hrvatskom i engleskom jeziku ukratko prepričava svoju sudbinu

5.12.2017.
9:00
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

33-godišni Artur iz Letonije pamtit će odmor u Grčkoj po neugodnoj situaciji. Dok je spavao, nepoznati lopov ušao je u njegovu sobu i ukrao mu novac. Počistio je sve do zadnjeg eura i ostavio ga bez ičega, javlja Večernji list.

Artur se za pomoć obratio letonskom veleposlanstvu u Ateni, no od njih nije dobio pomoć. Spakirao je kofere i krenuo kući. Novac koji je uspio sakupiti bio mu je dostatan da dođe do Hrvatske, točnije do Slavonskog Broda. U nedostatku drugog rješenja, došao na središnji gradski trg i pred sebe stavio natpis u kojem na hrvatskom i engleskom jeziku, uz nekoliko razumljivih gramatičkih pogrešaka, ukratko prepričava svoju sudbinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brođani dobra srca u proteklih su mu nekoliko dana dodijelili nešto novca i nada se kako će mu to biti dovoljno za put do Mađarske. A onda mu nema druge do opet zasjesti na neki od trgova i moliti prolaznike za pomoć kako bi nastavio put prema domovini, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo