Uvijek 'dela' /

Zbog nezadovoljstva građana Bandić otišao provjeriti točnost polazaka autobusne linije

Image
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

'Dovoljan alarm mi je bio poziv našeg sugrađanina koji se redovito vozi ovom linijom i koji se požalio na njezino učestalo kašnjenje pa da dođemo i provjerimo tu informaciju', rekao je gradonačelnik Bandić

16.2.2018.
8:33
Žarko Bašić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su se građani u emisiji Radio Sljemena požalili na probleme s kašnjenjem autobusa na liniji 223, koji vozi na relaciji Dubrava - Trnovčica - Dubec, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otišao je na lice mjesta kako bi provjerio funkcioniranje spomenute linije, donosi Zagreb.info.

Sa suradnicima je u srijedu otišao do okretišta Dubrava. Dovoljan alarm za to, ističe, bio mu je poziv sugrađanina koji se požalio učestalo kašnjenje linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je na cesti gužva ili špica, ne možemo utjecati na kašnjenje od par minuta, ali ćemo nastojati poštovati raspored autobusnih polazaka", rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Damir Kostanjski, voditelj prometa u autobusnome pogonu Dubrava, istaknuo je kako autobusna linija 223 radnim danom polazi 53 puta, a vikendom 30 te da su jedini problem prometne gužve koje se ne mogu izbjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluče li građani da umjesto dosadašnja 53 bude 45 polazaka, zasigurno neće biti kašnjenja premda smatram da je bolja opcija više polazaka pa i po cijeni malog kašnjenja", zaključio je gradonačelnik Bandić, donosi Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo