pripremite se na gužve /

Nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće normaliziran promet autocestom A1

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Arhiva

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, sa otoka Krka prema kopnu, na Istarskom ipsilonu prema Kaštelu i Plovaniji u smjeru Slovenije

18.6.2017.
9:48
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Od 10,48 sati normaliziran je promet na autocesti A1 između čvorova Zadar 1 i Posedarje u smjeru Zagreba, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće. Korisnike molimo za strpljenje dok se kolone u potpunosti ne pokrenu, poručuju iz HAK-a.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, sa otoka Krka prema kopnu, na Istarskom ipsilonu prema Kaštelu i Plovaniji u smjeru Slovenije. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priobalju puše jaka, povremeno sa olujnim udarima, bura. Pojačan je promet osobnih vozila na većini graničnih prijelaza sa BiH na ulasku, a sa Slovenijom na izlasku.

Korisnike molimo za strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod naplatnih postaja Lučko (A1) na izlazu sa autoceste prema Zagrebu nema dužih čekanja.

Autocesta A1:

  • dionica između čvorova Sveti Rok i Posedarje u oba smjera otvorena je samo za osobna vozila (zbog bure). Obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Karina, Obrovca i Gračaca (DC27 i DC50). Kod čvora Benkovac u smjeru Zagreba isključuju se sva vozila, osim osobnih, na obilazak: A1 - Benkovac-Karin-Obrovac-Gračac-čvor Sveti Rok - (A1).

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sve skupine vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo