PROMAŠENA INVESTICIJA / Zbog bahatog IDS-a smeće će nas skupo koštati

Image
Foto: ipress.hr

Riječ je dakako o cijeni koju će građani morati plaćati za promašenu investiciju Kaštijuna koji još nije završen, iako radovi kasne već dvije godine.

28.4.2016.
14:03
ipress.hr
VOYO logo

Na naplatu će građanima Istre očito doći bahatost i nestručnost IDS-ove vrhuške, koja je unatoč protivljenju građana, građanskih inicijativa, udruga i stručnjaka inzistirala i na promašenoj lokaciji i na zastarjeloj mehaničko-biološkoj tehnologiji obrade otpada, piše iPress.hr.

Cijelu priču predvodio je bivši župan Ivan Jakovčić, zajedno s čelnicima Fonda za zaštitu okoliša kojima se bavi i Uskok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivljenje Kaštijunu proglašavao je političkim napadom, sklapajući istovremeno ugovore bez javnog natječaja, opravdavajući ih hitnošću.

Gradonačelnik Pule i sadašnji predsjednik stranke Boris Miletić plašio je građane "Napuljem" u slučaju da se zbrinjavanje otpada ne ustroji upravo na način na koji se gradi Kaštijun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih se dana probudio istarski župan Valter Flego (IDS), pa na stranicama svoje stranke galami kako 'neće dozvoliti da se kažnjavaju građani Istre, a naročito ne iz razloga jer prednjače u svemu', te sada pokušava okriviti državu koja je navodno nametnula tehnologiju zbrinjavanja otpada.

Više o ovom slučaju pročitajte na iPress.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike