ZAVRŠEN OČEVID /

Detalji teške nesreće kod Čvora Brijesta: Slovenac pretjecao i zabio se u Rumunja

Image
Foto: Sasa Miljevic/Pixsell

Tijelo slovenskog državljanina je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok smrti

5.8.2024.
13:25
Sasa Miljevic/Pixsell
VOYO logo

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska objavila je u ponedjeljak rezultat očevida teške prometne nesreće koja se u subotu navečer dogodila kod Čvora Brijesta u kojoj je poginuo 32-godišnji vozač, slovenski državljanin, a šest je osoba lakše ozlijeđeno.

Prema očevidu, prometna nesreća dogodila se kad je 32-godišnji slovenski državljanin, krećući se osobnim vozilom slovenskih nacionalnih oznaka u smjeru Splita, pri uključivanju na DC-8, počeo pretjecati vozilo ispred sebe i udario u vozilo njemačkih nacionalnih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnji državljanin Rumunjske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'BUDITE OPREZNI!' /

Prometna nesreća u Kaštelima! Sudarila se tri automobila, jedno vozilo završilo je u travi

Image
'BUDITE OPREZNI!' /

Prometna nesreća u Kaštelima! Sudarila se tri automobila, jedno vozilo završilo je u travi

"Uslijed udara, vozilo slovenskih nacionalnih oznaka se zarotiralo i udarilo u metalnu zaštitnu ogradu gdje se zaustavilo. U tom trenutku na oba vozila (slovenskih i njemačkih nacionalnih oznaka) naletjelo je osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 41-godišnja državljanka RH, a koje vozilo je slovenski državljanin pretjecao prije izazivanja prometne nesreće”, navodi se u priopćenju.

Od zadobivenih ozljeda slovenski je državljanin umro u vozilu hitne medicinske pomoći na putu za dubrovačku bolnicu, a lakše su tjelesne ozljede zadobili vozač i vozačica druga dva vozila koja su sudjelovala u toj prometnoj nesreći, kao i putnica iz vozila slovenskih nacionalnih oznaka te troje putnika iz vozila njemačkih nacionalnih oznaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo slovenskog državljanina prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.

POGLEDAJTE VIDEO: Teška prometna nesreća na A1. Ogromna kolona pred tunelom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo