DRAMA U KUTINI / Zatvorio se u garažu i prijetio suicidom

Image

48-godišnjak je s kutinskog parkirališta ukrao bicikl, a kada ga je sustigao drugi muškarac i tražio da vrati ukradeno, ovaj je izvukao pištolj, pobjegao u garažu i satima prijetio da će se ubiti.

15.10.2009.
16:38
VOYO logo

KUTINA - Više od dva sata u Kutini se odvijala drama tijekom koje je 48-godišnji muškarac prijetio samoubojstvom. U četvrtak oko 15 sati muškarac je s jednog parkirališta pokušao ukrasti bicikl, no primijetio ga je jedan drugi muškarac, koji je krenuo za njim.

Kradljivac se zaustavio pred jednom obiteljskom kućom u obližnjoj Ulici Ivana Gorana Kovačića, okrenuo se, izvukao pištolj i zaprijetio muškarcu koji ga je pratio i tražio da vrati bicikl. Zatim je ušao u garažu obiteljske kuće gdje se zabarikadirao iza parkiranog crvenog automobila i prijetio samoubojstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi su ubrzo primijetili da se u blizini nešto događa pa su pozvali policiju. Plavci su stigli brzo, a s muškarcem u garaži pregovarali su oko dva sata. Na predaju su ga nagovorili oko 17,30 sati, nakon čega su ga odveli u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo