'PRLJAVCI' NAKON 26 GODINA / Zasvirali 'Ružu hrvatsku' usred Beograda

Image
Foto: PIXSELL

S obzirom da je bilo dosta prosvjeda zbog dolaska zagrebačkog sastava u glavni srpski grad i mjere osiguranja bile su pojačane.

23.12.2012.
10:57
PIXSELL
VOYO logo

U subotu navečer održan je dugoočekivani koncert Prljavog kazališta u beogradskoj Areni. U gotovo punoj dvorani legendarni bend se vratio u Beograd nakon 26 godina. S obzirom da je bilo dosta prosvjeda zbog dolaska zagrebačkog sastava u glavni srpski grad i mjere osiguranja bile su pojačane.

Međutim, negodovanje jednog dijela javnosti nije omelo prisutne da ovacijama i(li) vrištanjem dočekaju Jaju i društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči nastupa se povlačilo pitanje hoće li Prljavci otpjevati neke hitove koji su u Srbiji doživljavani kao izljev hrvatskog nacionalizma, a koncert je ponudio polovičan odgovor. Naime, zagrebački sastav nije odsvirao 'Lupi petama', ali na repertoaru se našla 'Ruža hrvatska' ('Mojoj majci').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma koja je početkom 90-ih postigla veliku popularnost u Hrvatskoj suzdržano je dočekana u beogradskoj Areni, ali ta suzdržanost nije dugo trajala. Već sa sljedećom pjesmom 'Ne zovi mama doktora' publika je nastavila odlično surađivati s bendom.

Dodajmo i kako se na pozornici ukazao i DavorinBogović koji je zajedno s Prljavcima otpjevao 'Crno-bijeli svijet'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo nam je lijepo večeras s vama. Hvala na gostoprimstvu. Želimo se ponovno sresti s vama ovako dobro raspoloženima, sretnima i zaljubljenima", rekao je na kraju koncerta Mladen Bodalec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo