u potpunoj tajnosti /

Zaokret u istrazi: Agrokor sjeo na kompletnu imovinu obitelji Todorić. I sinovi Ante i Ivan te kćer Iva Balent mogli bi ostati bez svega

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Riječ je svakako o najvećem imovinskopravnom zahtjevu ikada ispostavljenom u bilo kojem kaznenom predmetu u hrvatskoj povijesti

8.12.2017.
22:40
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu, u potpunoj tajnosti, izvanredna Uprava Agrokora nedavno je putem punomoćnika, odvjetničkoga društva Gajski, Grlić, Prka i Partneri podnijela imovinskopravni zahtjev na iznos od 1,6 milijardi kuna u kojem traže da navedenu štetu solidarno nadoknade 15-ero okrivljenika u slučaju Agrokor, donosi Jutarnji list.

To znači da u slučaju da se optužbe pravomoćno dokažu, osim Ivice Todorića, bez svoje imovine mogli bi ostati i njegovi sinovi Ante i Ivan, zatim Tomislav Lučić, Ljerka Puljić, Damir Kuštrak, Piruška Canjuga, Ivan Crnjac, Mislav Galić, Hrvoje Balent, Alojzije Pandžić, Olivio Discordia, Sanja Hrstić, Marijan Alagušić i Ivica Sertić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je svakako o najvećem imovinskopravnom zahtjevu ikada ispostavljenom u bilo kojem kaznenom predmetu u hrvatskoj povijesti.

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, osim okrivljenika Uprava Agrokora dio imovine zbog nastale štete potraživat će i od Todorićeve kćeri, Ive Balent, premda ona nije osumnjičena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo