ZANIMLJIV TAJMING: / Dejan Lovren i sin Zdravka Mamića snimljeni na zajedničkom ručku

Image
Foto: Izagola.hr/Facebook

Facebook stranica Izagola.hr upravo je objavila fotografiju druženja Marija Mamića i Dejana Lovrena. Navodi se da je ona snimljena je u jednom od restorana na Kvaternikovom trgu.

17.6.2017.
16:10
Izagola.hr/Facebook
VOYO logo

Mario Mamić sin je Zdravka Mamića, danas savjetnika u zagrebačkom Dinamu kojeg se tereti da je klub oštetio za više od sto milijuna kuna. Dejan Lovren, hrvatski nogometni reprezentativac, trebao se nedavno pojaviti pred sudom te biti svjedok na suđenje neformalnom prvom čovjeku hrvatskog nogometa.

Zbog incidenta na suđenju, Lovren naposlijetku nije svjedočio, a ročište je odgođeno. Podsjetimo, suđenje bivšem Čelniku GNK Dinama Zdravku Mamiću i trojici okrivljenika na osječkom Županijskom sudu prekinuto je danas nakon što je Mamić verbalno napao svoje odvjetnike Jadranku Sloković i Čedu Prodanovića i potom im otkazao punomoć za zastupanje, pa je Sudsko vijeće, nakon stanke, odlučilo prekinuti glavnu raspravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku dok je Saša Lovren, otac nogometaša Dejana Lovrena svjedočio o okolnostima sklapanja ugovora i aneksa ugovora o profesionalnom igranju svoga sina, Mamić je ustao i počeo glasno negodovati, smatrajući da Tužiteljstvo svjedoku postavlja sugestivna pitanja. Mamić je potom napao svoje odvjetnike i rekao da im otkazuje punomoć te da će se dalje braniti sam. Kako se ipak ne može braniti sam, sudac je odredio da je Mamić obvezan u roku od sedam dana izvijestiti Sud o odabiru novoga branitelja, a ako to ne učini bit će mu određen branitelj po službenoj dužnosti. Lovren bi trebao svjedočiti u rujnu.

Image
MAMIĆ NAPRAVIO NEVIĐENI INCIDENT NA SUĐENJU, IZDERAO SE NA ODVJETNIKE: /

'Gubite se, ne trebate me braniti. Branit ću se sam!'

Image
MAMIĆ NAPRAVIO NEVIĐENI INCIDENT NA SUĐENJU, IZDERAO SE NA ODVJETNIKE: /

'Gubite se, ne trebate me braniti. Branit ću se sam!'

ZDRAVKO MAMIĆ: ‘Sustav mi pakira veliku robiju, ali ja nisam frajer bez jaja, ja sam frajer s itekakvim jajima! Tko želi, može provjeriti’ https://www.facebook.com/Izagolahr/photos/a.315297785238250.59687.313963075371721/1088768581224496/?type=3&theater

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrenu je u noći na četvrtak provaljeno u stan, samo nekoliko sati nakon Mamićevog “performansa” na Županijskom sudu u Osijeku, koji je prekinuo suđenje i odgodio Lovrenovo svjedočenje, bitno u slučaju.

Uskoro opširnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo