ZAMJENICA MINISTRA: / 'Toliko ludi nismo da plaćamo smještaj u Sheratonu'

Zamjenica ministra branitelja, Vesna Nađ demantirala je izjavu Đure Glogoškog koji je rekao da je prihvatio njezin prijedlog da branitelji spavaju u hotelu Sheraton.

9.4.2015.
10:07
VOYO logo

"Meni je sasvim svejedno gdje i kako spava. Meni je drago da je prihvatio odluku Ministarstva branitelja da napusti kuću u Zaprešiću koju je protupravno koristio. A gdje spava i gdje će spavati je stvarno njegov problem", kazao je ministar branitelja Predrag Matić odgovarajući na upit što misli o jučerašnjoj izjavi Đure Glogoškog koji je rekao da na prijedlog Matićeve zamjenice spava u Sheratonu, prenosi 24sata.

Matić je kao i Vesna Nađ ponovio da je Ministarstvo branitelja, nakon smrti Nevenke Topalušić, ponudilo najtežim invalidima smještaj da ne budu na hladnoći. Istaknuo je da je jedan od uvjeta pritom bio i prekid prosvjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da li će netko spavati u Sheratonu ili nekom drugom elitnom hotelu, mi ćemo platiti samo neka nam pokažu stavku u proračunu Ministarstva branitelja gdje je to navedeno", rekao je Matić.

Nismo ludi

"Toliko ludi nismo da plaćamo smještaj u Sheratonu niti u bilo kojem drugom hotelu", objavila je, pak, jutros Matićeva zamjenica Vesna Nađ na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Đuro Glogoški je u srijedu rekao da, nakon selidbe iz kuće u Zaprešiću, spava u Sheratonu, te da mu je taj smještaj ponudila upravo Nađ.

Na pitanje hoće li se pogoršati njegov odnos s prosvjednicima nakon što je Vlada danas odbila prijedlog oporbenih zastupnika da se sva braniteljska prava objedine u jedan zakon koji bi imao ustavni karakter, Matić je odgovorio: "Pogoršati? Koliko se mogu pogoršat? Hodam s policijom okolo, pokušavamo sve ovih šest mjeseci ne bi li pomakli stvar, a sve samo destrukcija. Stara HDZ-ova fora".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo