zabava za cijelu obitelj / Zakotrljala se RTL Kockica: Evo kako je protekao prvi dan!

Završeno je odbrojavanje do početka emitiranja prvog besplatnog specijaliziranog kanala za djecu i mlade. RTL Kockica je u eteru, a ako već niste, pozivamo vas da podesite svoje prijamnike i upustite se u novu televizijsku avanturu za cijelu obitelj.

11.1.2014.
18:55
VOYO logo

U 11 sati i 1 minutu RTL je dobio novog člana. Pridružila nam se RTL Kockica!
Prvi hrvatski specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj.

"Jako sam sretan! Mislim da je vrlo važno što širimo našu televizijsku obitelj. Nakon RTL-a i RTL2, dobili smo treći kanal, RTL Kockicu, a nastojat ćemo ih imati još. Vrlo smo zahvalni što nam je omogućeno ostvariti ovaj projekt i vjerujem da će djeca biti sretna što ga imaju", rekao je predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska, Johannes Züll.

Sreća i uzbuđenje i kod voditelja, koji će putem malih ekrana u vaše domove donositi pregršt zabave, ali i korisnih informacija. 

"Naravno da je bilo uzbuđenja i bilo je teško spavati noćas jer smo zadnjih par tjedana stvarno radili punom parom", kaže voditelj Ivan Kralj.

Sve to da biste svakodnevno uživali u 17 sati programa. Jutro na Kockici rezervirano je za najmlađe, zatim slijedi program za školarce, dok je večernji termin namijenjen cijeloj obitelji.

"Meni su stvarno najzanimljiviji ovi 'Mali znanstvenici' jer tu stvarno ima pokusa raznih, istraživanja koja rade djeca i stvarno je super zabavno, a i skroz se može nešto novo naučiti", kaže voditelj Davor Balažin.

"Ono što znam da ću ja gledati su ovi dječji filmovi. Družba Pere Kvržice, Vlak u snijegu, to su mi predivni filmovi i mislim da ih mogu gledati i djeca i roditelji, stvarno svi uzrasti", kaže voditeljica Ana Đurinović.

Zato se što prije pridružite i zasladite s nama. Garantiramo, RTL Kockica je baš fora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo