JEDVA SPASILA GLAVU / Zagrepčanka postala žrtva TikTok izazova: 'Cure moje, jako pazite, ovo je strašno...'

Image
Foto: Sime Zelic/Pixsell

Miran vikend skoro se pretvorio u noćnu moru. Ragirala je brzo i spasila stvar

Katarina Dimitrijević Hrnjkaš

Katarina Dimitrijević Hrnjkaš

Dajte joj 100 metara ulice i u njoj će naći heroja ili skandal. Novinarstvo joj je strast, ne posao

17.6.2024.
12:25
Sime Zelic/Pixsell
VOYO logo

Javila nam se frustrirana čitateljica (41) iz Zagreba i vidno uzrujana prepričala svoje iskustvo u kojem je, kaže, postala žrtva TikTok izazova.

Sasvim miran vikend skoro se pretvorio u noćnu moru zbog boje za kosu koju je kupila u jednoj od trgovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godinama se sama farbam u crno, imam dugu kosu i postala mi je to rutina svakog mjeseca. Kupim običnu boju za kosu, ne pazim da je to neka skupa robna marka, i pofarbam izrast. Sama bojim kosu i već imam grif za to", uvodno je ispričala.

Učinila je to i prošlog vikenda, na trenutak joj se učinilo kao da je boja nešto drugačija nego inače, ali nije tome pridavala neku pažnju. "Naime, crna boja za kosu u početku je svijetle boje, onako kremaste kao sladoled od vanilije. Tek postepeno prijeđe u crno. Tako je bilo i ovog puta, ali kako su minute prolazile, boja je izgledala sve čudnije", polako je počela prepričavati dramu koja je uslijedila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Iz Katmandua u Sela /

Priča hrvatski, Tik Toka o Sisku, a iz 8000 kilometara udaljenog Nepala stigla je tek lani. Upoznajte Barshu

Image
Iz Katmandua u Sela /

Priča hrvatski, Tik Toka o Sisku, a iz 8000 kilometara udaljenog Nepala stigla je tek lani. Upoznajte Barshu

Uskoro je shvatila da je nešto sasvim krivo - bacila je oko na tubu iz koje je istisnula boju i šokirala se.

"Na njoj je pisalo da se radi o 'dark blond' boji'! Hej, tamno plavoj boji!!", povisila je ton naša čitateljica. Prošli su je trnci i trenuci jeze, zagledala se u izrast i vidjela da to nije ni blizu crna. U trenutku joj je kliknulo. "Pa ja sam postala žrtva onog ludog TikTok izazova! Kad klinci zamijene boje u dućanu i u kutiju uguraju neku drugu boju. Svašta sam u sasula na glas kad sam shvatila da na kosi imam tamno plavu boju kose", rekla nam je čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dohvatila je telefon i počela zvati najbliže prijateljice i upozorila ih da svaki put pogledaju u kutije kad kupuju boje. Redom je obavijestila prijateljice koje imaju u tamnu i plavu kosu. Kaže, ona je štetu na svojoj kosi popravila jer je odmah otrčala kupiti crnu boju, ali pomisao da joj prijateljice s plavom bojom kose stave možda crnu boju, izazvala je u njoj jezu.

Image
Foto: Pixabay

"Uža, užas, užas!. Moja poruka svim curama koje se farbaju da dobro pogledaju kutije s bojama za kosu. Ovo je za mene prestrašno", rekla nam je čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi to rade!'

Javila nam se još jedna čitateljica (45), također iz Zagreba, koja je potvrdila da se isto dogodilo i njoj. "Inače koristim čokoladno smeđu boju. I ja sam sam stavila boju, a onda sam nakon nekoliko minuta primijetila da je nešto čudno, da je nijansa sivo-zelena. Odmah sam išla isprati kosu, a svoje sam ukućane pitala je li im moja boja čudna", rekla nam je čitateljica.

Kao iz topa njezina kći je znala o čemu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"'Zar ti ne znaš? Svi iz moje škole mijenjaju boje u kutijama za farbu. I ti si nasjela' - eto, to mi je rekla moja kći koja ide u sedmi razred.

Poslali smo upit u nekoliko trgovina jesu li primijetili ovaj trend te imaju li neugodnosti, njihov odgovor ćemo objaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Djevojčice iz Splita koje su zlostavljale vršnjakinju i sve snimale sada se time hvale na TikToku

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo