Top Employers Institute /

Zagrebačka banka proglašena najboljim poslodavcem Hrvatske i Europe

Image
Foto: PROMO

Titule Top Employer Europe i Top Employer Croatia 2018 Zabi je dodijelio nizozemski The Top Employers Institute

16.2.2018.
13:29
PROMO
VOYO logo

Zagrebačka banka je na svečanoj dodjeli održanoj u četvrtak u Amsterdamu dobila priznanje međunarodnog instituta Top Employers koji bira vodeće poslodavce širom svijeta. Priznanje je to kompanijama koje zaposlenicima pružaju odlične uvjete rada, njeguju i razvijaju talente na svim razinama organizacije i nastoje kontinuirano usavršavati prakse zapošljavanja. Tako je među najboljim poslodavcima institut Top Employers i Zabu prepoznao kao odlično mjesto za rad, a nagradu je u ime Zagrebačke banke preuzela Ana Bašić, direktorica razvoja ljudskog resursa.

„Zaposlenici su ključni za uspjeh svake kompanije, stoga su i kontinuirana briga o zaposlenicima te razvoj njihovih znanja i vještina nužni za naš zajednički napredak. Osim toga, želimo da se naši zaposlenici osjećaju ugodno, a zahvaljujući pristupu ravnoteže između poslovnog i privatnog života nastojimo stvoriti pozitivno radno okruženje u kojemu su oni u potpunosti angažirani i aktivno pridonose uspjehu banke“, poručila je Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci dodajući kako su fleksibilno radno vrijeme, slobodan dan za rođendan ili prvi dan vrtića i škole djeteta samo neke od pogodnosti omogućene kolektivnim ugovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, je dobio titulu Top Employer na europskoj razini, zahvaljujući lokalnim certifikatima koje je dobio u Hrvatskoj, Bugarskoj, Njemačkoj, Italiji i Rusiji.

Certifikat Top Employer temelji se na detaljnom istraživačkom procesu i nizu neophodnih standarda. Svi su odgovori bili neovisno provjereni, potvrđujući UniCreditove i Zabine izuzetne uvjete za zaposlenike, i osigurali su banci prestižno mjesto u skupini odabira certificiranih najboljih poslodavaca. Institut Top Employers procijenio je ponudu za zaposlenike prema sljedećim kriterijima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Strategija talenta
  • Planiranje radne snage
  • Zapošljavanje
  • Učenje i razvoj
  • Upravljanje poslovnim rezultatom
  • Razvoj vještina rukovođenja
  • Upravljanje karijerom i preuzimanjem
  • Naknade i povlastice
  • Kultura

Više informacija o  institutu  Top Employers, samom istraživanju kao i o rezultatima dostupno je OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo