Hvalevrijedna inicijativa /

Wolt za udrugu Mali zmaj

Image
Foto: Wolt

Upravo se u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana najčešće sjetimo onih kojima sreća nije bila toliko naklonjena u životu

17.12.2019.
16:46
Wolt
VOYO logo

Prosinac nam donosi obilje božićnog veselja, obiteljskog druženja, toplih obroka, ali ono što je najbitnije - ljudske topline. Upravo za vrijeme ovogodišnjih blagdana WOLT je odlučio donirati novac udruzi Mali zmaj.  

Božić samo što nije i to znači samo jedno: stiglo je vrijeme zajedništva, topline, darivanja i radosti. Svake godine većinu nas ulovi panika što darovati obitelji, prijateljima, a posebno onim najmlađima. Neiskvarena radost i sreća uoči odmotavanja božićnih darova poseban je doživljaj za najmlađe ukućane. Oni su ti koji danima prije Božića pišu pisma, jedva čekaju božićno jutro, iskaču iz kreveta i trče prema boru kako bi vidjeli što im je to donio Djed Božićnjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana najčešće prisjetimo onih kojima sreća nije bila toliko naklonjena u životu. Svake godine u Hrvatskoj više stotina djece ostaje uskraćeno za taj posebni blagdanski doživljaj, za dar ispod bora, ali i za ono što je najvažnije - obiteljsku ljubav i zaštitu. Postoje brojne udruge i neprofitne organizacije koje pomažu potrebitima. Jedna od njih je i udruga Mali zmaj, pokrenuta 2009. godine sa željom da se uveseli velik broj djece i da se pomogne najpotrebitijima. Udruga skrbi o više od 600 djece diljem Hrvatske, a od polovice djece je školske dobi. Osim volontera iz Hrvatske postoje i volonteri iz inozemstva, a zajedno nesebično pomažu drugima i rade ono što vole.  

Pred nama je najljepše razdoblje u godini, a kako bi oni najmlađi, na kojima svijet ostaje, proveli božićno jutro s osmijehom na licu Wolt je udruzi Mali zmaj odlučio donirati 1 kunu od svake narudžbe koju korisnici naprave u razdoblju od 16. do 23. prosinca. Određen broj Woltovih partnerskih restorana također je odlučio poduprijeti ovu hvalevrijednu inicijativu. Tako će, na isti način poput Wolta, novac udruzi donirati i Franko's Pizza & Bar, Burger Bar, Činkica, Pizzeria Viva, Veganšpek Bistro, Food Harmony, Bistro Beštek, Papizza, Grill restoran Amon, MS Grill, Kascheta, Gastro bar "Mali, ali" i Good Food.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će Wolt donirati sredstva iz vlastitih prihoda, tj. bez prikupljanja novčanih sredstava, ovo je svakako prilika i za korisnike Wolta da uz uživanje u naručenoj hrani, osjete i radost zbog pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije. 

Kad vas ulovi glad, uzmite mobitel u ruke, naručite svoje omiljeno jelo putem Wolt aplikacije i omogućite "Djedu Zmaju" da na božićno jutro mnogim mališanima osmijehom ukrasi lice. Vjerujete nam, povratni osjećaj ne može se mjeriti ni sa čime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo