Trodnevni festival za ljubitelje motosporta / West Bike Show Zagreb u Westgateu

Image
Foto: PR fotografije

Od 12. do 14. lipnja u Westgateu se održava prvi West Bike Show Zagreb, veliki open-air festival kojeg će podržati moto klubovi iz zemlje i regije. Uz rock koncerte, natjecanje u sporoj vožnji, vožnje spretnosti i moto-alku na vanjskom dijelu, u prekrasnom interijeru Westgatea predstavit će se različiti modeli motora i sve vezano za motosport. Uz izložbeni dio Bike Show-a, na unutarnjem dijelu posjetitelje očekuje i Late Night Shopping te Beauty street, lifestyle platforma s novitetima iz područja mode, ljepote i zdravog načina života.

8.6.2015.
9:36
PR fotografije
VOYO logo

West Bike Show Zagreb

Zamišljen s ciljem okupljanja svih bikera iz područja Hrvatske i regije, West Bike Show Zagreb osigurat će ljubiteljima motora nezaboravno iskustvo. Od 12. do 14. lipnja gosti imaju priliku vidjeti moto-alku, spretnosnu vožnju i natjecanje u sporoj vožnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pogodnosti koje je ponudio Late Night Shopping, atmosferu će dodatno zagrijati tri rock koncerta te bogata ugostiteljska ponuda.

Beauty street

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom izdanju Beauty Street-a novosti u svijetu mode i lifestylea predstavit će Rimmel by Douglas, Peek & Cloppenburg, Panasonic by Sancta Domenica, Pretti by dm i mnogi drugi. Posjetitelje očekuje besplatno šminkanje u make-up corneru te korisni savjeti koje će dijeliti profesionalni vizažisti kao i stručnjaci u domeni zdravog načina življenja.

Story kuponi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 17. do 26. lipnja iskoristite izvrsnih 30% popusta na cjelokupan asortiman ekskluzivno u Westgateu u trgovinama Pittarosso, Hervis, Marc O'Polo, Galileo, Skiny, Galeb,  Sammoiraghi&Vigano i mnogim drugim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo