VULIN SE OPET NAŽIVCIRAO: / 'Jedini teatar o kojem Plenković treba brinuti je ustaška tragedija koju njegova vlada režira'

Image
Foto: Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Vulin je opet imao potrebu poslati priopćenje.

24.4.2018.
19:59
Hrvoje Jelavić / PIXSELL
VOYO logo

Prepucavanja na relaciji Beograd-Zagreb traju i dalje. Nakon što je premijer Plenković na marginama summita SEECP-a, govoreći o zadnjim tenzijama sa Srbijom u svjetlu incidenta Vojislava Šešelja, ponovio da je odluka izaslanstva da prekine posjet Srbiji nakon što je oskvrnuta hrvatska zastava bila pravilna te da se nije moglo drukčije postupiti te konstatirao da 'I mi Hrvati volimo teatar, ali ne u svojoj kući', opet se javio Vučićev dežurni ministar provokacije, Aleksandar Vulin.

On je rekao kako je jedini teatar o kojem bi hrvatski premijer Andrej Plenković trebao brinuti 'ustaška tragedija koju njegova Vlada režira i prikazuje u Jasenovcu i koja je zgadila čitav antifašistički svijet'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogu mi zabraniti da dođem Hrvatsku, ali ne mogu mi zabraniti da govorim istinu', stoji u priopćenju Aleksandra Vulina koji, ako već govorimo o istinama i 'istinama' sustavno negira genocid u Srebrenici u kojem je krvnički ubijeno više 8000 Bošnjaka.

Image
PLENKOVIĆ O ZADNJIM ISPADIMA IZ SRBIJE: /

'I mi Hrvati volimo teatar, ali ne u svojoj kući'

Image
PLENKOVIĆ O ZADNJIM ISPADIMA IZ SRBIJE: /

'I mi Hrvati volimo teatar, ali ne u svojoj kući'

Podsjetimo, govoreći o zadnjim tenzijama sa Srbijom u svjetlu incidenta VojislavaŠešelja prilikom boravka visokog izaslanstva hrvatskog Sabora u beogradskoj Skupštini, te nekih izjava srbijanskog ministra Vulina, Plenković je kazao da Hrvatska i Srbija trebaju smanjiti tenzije, nakon pozitivnih iskoraka do kojih je u zadnje vrijeme u odnosima bilo došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ponovio je da je odluka izaslanstva da prekine posjet Srbiji nakon što je oskvrnuta hrvatska zastava bila pravilna te da se nije moglo drukčije postupiti.

“I mi Hrvati volimo teatar, ali ne u svojoj kući”, poentirao je hrvatski premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo