Uoči posjeta Hrvatskoj /

Vulin nastavlja u oštrom tonu: 'Mržnja koja će dočekati Vučića je zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske'

'Ako je netko mislio da sam pogriješio zbog ijedne riječi koju sam rekao prije nekoliko dana, sada se vidi da sam bio u pravu', izjavio je Vulin nakon što su hrvatski dužnosnici osudili njegovu izjavu da će Vučića u Zagrebu 'dočekati ustaše na trgovima'

10.2.2018.
15:09
VOYO logo

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin, obilazeći jedinice Vojske Srbije, rekao je da predsjednik Vučić u Zagreb ide reći istinu, kao što je uvijek govorio istinu, a mržnja koja ga tamo dočekuje ja zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske, prenose Novosti.rs.

"Ne mogu komentirati izjave o zapaljivim nastupima, smatram da treba govoriti istinu i da nas istina nikada ne može opteretiti. Ako je netko mislio da sam pogriješio zbog ijedne riječi koju sam rekao prije nekoliko dana, sada se vidi da sam bio u pravu", izjavio je Vulin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim rečima, prosvjedi koji se najavljuju su "besmisleni i bezrazložni".

"To su prosvjedi mržnje prema čovjeku koji će doći bez mržnje kako bi odnose između naših zemalja popravio, vodio računa o položaju srbijanske zajednice u Hrvatske i rješavanju svih otvorenih pitanja", kazao je Vulin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, Srbija "mržnju ničim nije zaslužila, a ponašanje i odnos hrvatske politike prema Aleksandru Vučiću i prema Srbiji će ostati kao pokazatelj nečega ružnog što jedna zemlja članica Europske unije sebi ne bi smjela sebi dozvoliti", javljaju Novosti.

Srbijanski predsjednik Vučić u Zagreb dolazi u ponedjeljak. Tijekom dnodnevnog posjeta sastat će se s kompletnim hrvatskim državnim vrhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo