VUČIĆ PLENKOVIĆU POKLONIO SRPSKE ČOKOLADE: / 'Hoću li ih pojesti? Bez problema'

Image
Foto: Vlada Republike Srbije

Nakon srpskih čokolada - srpske čokolade. Ovaj put, ipak, ne predstavljaju nikakav problem.

4.4.2017.
14:38
Vlada Republike Srbije
VOYO logo

Andrej Plenković i Aleksandar Vučić susreli su se danas u Mostaru na Međunarodnom gospodarskom sajmu te je srpski premijer iskoristio prigodu da našem pokloni paket Pionirovih čokoladica i slatkiša.

Na pitanje hoće li ih pojesti, Plenković je rekao - 'Bez problema', piše Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VUČIĆ: ‘Plenković i ja smo dugo razgovarali o Agrokoru. Bojim se da su stvari otišle predaleko i da je stanje mnogo gore nego što se mislilo’

Pionirove su čokoladice bile u središtu predsjedničinog prošlogodišnjeg posjeta Dubrovniku povodom Dana dubrovačkih veterana kad je upravo te čokoladice poklonila djeci iz jednog lokalnog vrtića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro su se javili uznemireni duhovi kojima je smetalo što predsjednica 'njihovoj djeci dijeli srpske čokolade', a iz svega se razvila prava trakavica u stilu pravih političkih skandala.

VEČERA U ‘ROMANCI’: Za istim stolom ležerno se družili Plenković, Vučić, Izetbegović, Dodik… Kosorica sve ironično komentirala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Hrvatska je zemlja partner mostarskog gospodarskog sajma. Premijer Plenković je za Međunarodni sajam gospodarstva ocijenio kako se radi o iznimno respektabilnoj manifestaciji koja pomaže snaženju gospodarskih odnosa dviju zemalja. Prošle godine robna razmjena između BiH i Hrvatske iznosila je 1,8 milijardi eura, pri čemu je BiH prvi vanjskotrgovinski partner Republici Hrvatskoj. Hrvatski premijer je naveo da je Hrvatska petinu svojih ulaganja izvan zemlje usmjerila u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo