Vremenska prognoza za najluđu noć

Bliži se proslava Nove godine, a s obzirom na krizu i manjak novca u džepovima građana, većina će Novu dočekati na gradskim trgovima.

29.12.2011.
12:11
VOYO logo

Tek dva dana dijele nas od najluđeg tuluma u godini, te su pripreme za doček Nove godine u punom jeku. Zbog nestašice novca, ali i dobre ponude, velik broj građana 2012. će dočekati na gradskim trgovima.

Iako će biti hladno, vrijeme će biti naklonjeno slavljenicima na ulicama. Dapače, kada se pogleda prognoza na stranicama DHMZ-a, izgleda kao da su vremenske prilike posebno namještene za Novu. Tako će u Zagrebu u četvrtak i petak povremeno padati kiša, dok se u subotu očekuje potpuno vedro vrijeme i lagano zatopljenje noćnih temperatura. U subotu ujutro u Zagrebu će biti -4 Celzijevaca, a najviša dnevna temperatura porast će do 4 Celzijeva stupnja. Već u nedjelju ponovno će se naoblačiti uz temperaturu od 0 do 6 stupnjeva, a od ponedjeljka opet dolazi kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedra subota očekuje i stanovnike Varaždina i Osijeka, a temperature će biti gotovo identične onima u Zagrebu. Ugodno i sunčano vrijeme s temperaturama i do 9 stupnjeva neće kvariti veliko slavlje na ulicama Pule, a stanovnici tog grada i prvih nekoliko dana 2012. godine uživat će u lijepom vremenu.

Kiša će se zaustaviti za veliki tulum

Tek stupanj ili dva hladnije vrijeme, ali jednako vedro, na Staru godinu očekuje građane u Rijeci, gdje se - isto kao i u Puli - temperatura u noći sa subote na nedjelju neće spuštati ispod 4 Celzijeva stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tmurno i kišovito vrijeme prevladavat će područjem središnje Dalmacije u četvrtak i petak, a već u subotu očekuje se potpuno vedro vrijeme, koje će se nastaviti i tijekom nedjelje. Stanovnici Splita će Novu godinu dočekati s temperaturama od 3 do 8 stupnjeva u subotu, te od 3 do 10 Celzijevih stupnjeva u nedjelju.

Kiša bi proslavu Nove godine mogla pokvariti jedino na krajnjem jugu Hrvatske, u Dubrovniku. Naime, u gradu pod Srđem za subotu je najavljena povremena kiša uz temperaturu od 2 do 9 stupnjeva, dok će u noći sa subote na nedjelju malo zahladnjeti, no niti približno da pokvari vruću atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo