reakcija na rezultate DIP-a /

Vrdoljak: 'Znate kako je izgledala Hrvatska kad je HDZ vodio vladu? Oni su uništili Hrvatsku'

'Morali smo krvavo raditi da bi uopće pokazali građanima da postoji neka nada za bolje sutra. Znate kako je izgledala Hrvatska kad je HDZ vodio vladu? Onda smo ih prepolovili na izborima. Oni su uništili Hrvatsku. Idemo pričekati potpune službene izbore DIP-a pa ćemo ozbiljno porazgovarati s ljudima iz MOST-a', poručuje Vrdoljak

8.11.2015.
22:19
VOYO logo

Nakon objave prvih službenih rezultata DIP-a prema kojima HDZ povećava vodstvo nad SDP-om i osvaja 63 mandata, u SDP-ovom stožeru je naglo splasnula vesela atmosfera. Nepotpune rezultate DIP-a komentirao je potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo se trebamo osvrnuti na veliku izlaznost i dobro je kada građani preuzmu odgovornost u vođenju i biranju politike i zahvaljujem im na tome. Drugo je kada preuzmeš Hrvatsku u trenutku kada je potpuno devastirana i svjetska gospodarska kriza je na vrhuncu", poručuje Vrdoljak.

"Morali smo krvavo raditi da bi uopće pokazali građanima da postoji neka nada za bolje sutra. Znate kako je izgledala Hrvatska kad je HDZ vodio vladu? Onda smo ih prepolovili na izborima. Oni su uništili Hrvatsku. Idemo pričekati potpune službene izbore DIP-a pa ćemo ozbiljno porazgovarati s ljudima iz MOST-a", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svojim Osječanima se zahvaljujem na glasovanju, tamo rastemo, to govori i slabiji rezultat HDSSB-a tamo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo