prilagodite brzinu / Vozači oprez: HAK upozorava na poledicu, zbog bure ograničenja u prometu

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama

13.12.2016.
7:25
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar usporava vožnju na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, ograničenje brzine je 80 kilometara na sat, no autocesta je otvorena za sav promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeni zastoji su mogući na dionicama gdje traju radovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova na vijaduktu Svilno (u duljini od oko dva kilometra) vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog sanacije nadvožnjaka Kosnica na 35. kilometru zatvoren je pretjecajni prometni trak u smjeru Bregane i u smjeru Lipovca, te se prometuje voznim i zaustavnim tracima uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo