sramotan incident / ZET-ov vozač iz autobusa izbacio ženu zbog psa od 4 kg: 'Mrš, đubre jedno!'

Image
Foto: Facebook

Zagrepčanka Tanja krenula je u ZET-ov autobus broj 115 s malenim psom koji teži svega četiri kilograma. Iako je imala svu opremu za psa, doživjela je neugodnu situaciju

10.5.2017.
14:31
Facebook
VOYO logo

U utorak navečer u prijevoznom sredstvu ZET-a jedna je Zagrepčanka ponovno doživjela izrazito neugodnu i nekorektnu situaciju. 

Zagrepčanka Tanja krenula je u ZET-ov autobus broj 115 s malenim psom koji teži svega četiri kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je imala brnjicu i posebnu torbicu za psa, vozač nije imao nimalo razumijevanja, a sve je eskaliralo na okretištu Ljubljanica, kada je ženu napalo i vrijeđalo više ZET-ovaca.

Cijelu situaciju objasnila je u postu objavljenom na Facebook stranici Moj Zagreb. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija sljedeća: Vrbani jučer 19:54 na liniji ZET – ovog busa 115. Na vratima sa sitnim kunama stojim sa malim psom (4 kg), torbom u koju stane, brnjicom… Vozač, stariji pred mirovinom. Neće oti cucek u moj autobus. Van, na taksi ili ‘odaj, govori mi. Imamo sve potrebno… Van! Jel ne čuješ …. Pobunili se putnici.

No, tip zatvara vrata u odlazi.  Za tri minute idući bus. Možemo li nas dvije? Imamo sve … Dapače gospođo, Izvolite. Ne, dovoljno je karta za vas. Pas je u krilu.  Za 10 minuta na Remizi evo 115. Fotografiram ih, dokumentiram za žalbu. Mrš, đubre jedno, sad ću ti policiju zvati. Ti ćeš mene slikati u MOJ autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomoć stižu još dvojica. Tri na jednu. Uvrede pljušte, prevodioc se traži. Istovremeno, desetak ZETOVACA gleda kroz prozore i smije se. Autobus nije vaš, radite u javnom servisu, ne poštujete putnike, vrijeđate, na javnom ste mjestu u javnom dobru koje ja plaćam…. zovite policiju. Hoćete s mog telefona? Je, moj je, ja ga dužim. M’rš, đubre …i ti i đukela”, piše u statusu.

Ispod teksta Tanja je objavila i fotografiju psa, iz koje se lako može zaključiti da je mališan bezopasan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

Mini pas

FOTO: Moj Zagreb/Facebook

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo