DRAMATIČNO U 134 / Vozač ZET-a istjerao putnika, inače osobu s invaliditetom, iz autobusa. Okrivio ga jer se ne daju zatvoriti vrata

Image
Foto: Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL

O incidentu koji je snimljen oglasio se i javni prijevoznik pa su se ispričali putnicima zbog, kako kažu, neprimjerene reakcije i neprihvatljivog oblika komunikacije vozača

18.2.2022.
15:20
Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U jednom autobusu zagrebačkog javnog prijevoznika (ZET) u petak prijepodne zabilježen je neobičan incident. Naime, autobus 134 stao je na Zagrebačkoj aveniji jer se vrata vozila nisu htjela zatvoriti.

Nerijetko je riječ o kvaru, ali u nešto novijim vozilima, problem nastane i kada je putnik previše blizu vratima. ZET-ov vozač, kako kažu čitatelji za Večernji list, odabrao je drugu opciju pa putnika, koji je ovom prilikom bio osoba s invaliditetom, istjerao iz vozila, a onda se s njim posvađao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O incidentu koji je snimljen oglasio se i javni prijevoznik pa su se ispričali putnicima zbog, kako kažu, neprimjerene reakcije i neprihvatljivog oblika komunikacije vozača autobusne linije 134 (Črnomerec – Prečko).

"Pokrenut je interni postupak utvrđivanja okolnosti, a na temelju kojeg će se poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se ovakav oblik ponašanja sankcionirao i isključio iz prakse", dodali su za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo