živjela s 35 mačaka /

Volonterke iz udruge 'Ruka Šapi' iz Pule naišle na pravi horor: nagurane mačke u stanu kopale rupe po zidu i podovima

Image
Foto: kotaku.com

Kakvi su uvjeti u stanu bili svjedoči činjenica da su nagurane mačke u stanu kopale rupe po zidu i podovima, a u te rupe koje su iskopale, skrivale su se ali i kotile mlade

6.2.2018.
19:57
kotaku.com
VOYO logo

Volonterke iz udruge "Ruka Šapi" iz Pule su prije nekoliko dana prema dojavi došle u stan gospođe koja se "brinula" za 35 mačaka, a kada su stigle u garsonijeru od 30 m2  dočekao ih je horor, piše 24 sata.

"Kada smo otvorile vrata stana dočekale su nas plahe, mršave, pune buha i šuge, mačke koje nikada nisu ugledale svjetlost dana. Ima ih velikih i malih, zdravih i bolesnih, a bile su bez ikakvog kontakta s vanjskim svijetom. Neke su skotne i u teškom stanju, ali na sreću nismo pronašle u stanu niti jednu lešinu, čega sam se bojala", rekla je Sanja Čubrilo, vlonterka pulske udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan u kojem su živjele mačke bio je pun izmeta i urina, a nekim mačkama je posipadala i dlaka. Smrad je bio kako kažu neopisiv.

Spašene mačke su trenutno smještene u prostorijama udruge, a čeka ih oporavak nakon čega će uslijediti udomljavanje, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo