VOĐA KIM NAJAVIO RAT: /

Djeca iz Siska otputovala u Sjevernu Koreju, na sigurnom su

Image
Foto: Segesta

Dječaci iz Siska otputovali su u najizoliraniju zemlju svijeta gdje se održava nogometni turnir.

21.8.2015.
12:03
Segesta
VOYO logo

"S djecom i trenerima komuniciraju samo iz nogometnog kluba Segesta. Rekli su nam da nije bilo saznanja o napetostima na granici, jer su djeca dovoljno udaljena od sukoba na granici. Oni su 600 kilometara daleko”, rekao je zamjenik gradonačelnice Siska Marko Krička za N1 Televiziju.

U Ministarstvu vanjskih poslova potvrdili su da nisu znali da su dječaci otputovali u Sjevernu Koreju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim momčadi iz Siska, na turniru u Pyongyangu sudjeluju momčadi iz Brazila, Uzbekistana, Kine, Sjeverne i Južne Koreje. Segesta se u tom društvu našla posredstvom bivšeg hrvatskog reprezentativca Dževada Turkovića koji je, kad su Osječani odustali, poziv brzo “prebacio” na klub iz Siska.

Image
KIM JONG-UN, ČUJEŠ LI OVO: /

U Sjevernoj Koreji zaorilo - 'Iznad svih, Hrvatska!'

Image
KIM JONG-UN, ČUJEŠ LI OVO: /

U Sjevernoj Koreji zaorilo - 'Iznad svih, Hrvatska!'

"Super smo se svi zabavili"

“Nakon kratkog uvodnog govora, koji nitko nije razumio jer je bio samo na korejskom (ali smo svejedno usrdno pljeskali kad i svi drugi) , uslijedila je večera od , vjerovali ili ne, 18! sljedova. Mi smo požrtvovno isprobali sve sto su nam donosili, ali nešto od toga je bilo stvarno gotovo nejestivo, prema našim mjerilima. Svejedno, uspjeli smo se svi najesti i super smo se svi zabavili, jer su se djeca konstantno za vrijeme večere međusobno družila, slikala i uživala”, stoji na Facebook stranicama HNK Segesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjevernokorejski čelnik Kim Jong-Un naredio je svojim postrojbama na granici da budu spremne za borbu, prenosi u petak službena sjevernokorejska agencija pošto je Južna Koreja ispalila u četvrtak desetak granata na sjevernokorejski teritorij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo