OBRATIO SE MEDIJIMA / Vlasnik koji je otvorio teretanu pušten iz pritvora: 'Pozivam premijera da podnese ostavku i raspiše izbore'

Image
Foto: RTL

Andrija Klarić otvorio je jučer teretanu unatoč odlukama Nacionalnog stožera

2.2.2021.
18:11
RTL
VOYO logo

Andrija Klarić otvorio je jučer teretanu unatoč odlukama Nacionalnog stožera, a iako se nalazio u pritvoru, naposljetku je pušten.

"Moram reći da su policajci bili fenomenalni. Bili su prava ekipa. U ispitivanju zaključak gospodina je bio heroj, a ne zločinac", rekao je Klarić nakon puštanja iz pritvora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primjetio sam da im je bilo vrlo neugodno što to moraju raditi. Ne samo njima nego i inspektoricama i gospodinu koji su morali sve to napraviti, kao i ovo pečaĆenje. Kada sam inspektorici objasnio da unutra radim i online treninge i da mi je to alternativni izvor prihoda, a sada jedini i da unutra moram imati pristup, oni su se konzultirali i pročitali mi odluku koja kaće da se zatvaraju sve teretane u zatvorenom prostoru. I zatvoriše to", rekao je Klarić te dodao kako joj je vidio suzu na oku. 

"I na DORHU je ekipa bila pristojna, normalna i profesionalna", rekao je Klarić. "Nije problem u onima koji izvršavaju zakone nego u onima kojih donose. Ne mislim da sam išta loše učinio, ponovio bih isto u istim okolnostima", kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nerazumno ponašanje Stožera sam pokazao na način da ne mogu opravdati svoje postupke. Ne mogu nam ukinuti pravo na rad. Nitko ne pita od čega živimo", kazao je. 

"Pokazali su potpunu nebrigu prema nama, a njima sve stiže na vrijeme. Oni financijski nisu osjetili krizu, a mi smo na rubu preživljavanja", rekao je Klarić i dodao da je politika kriva što se ovo dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao je sve na sutrašnji prosvjed u 10 sati na Trgu bana Jelačića. "Trebamo poslati snažnu poruku Vladi da više nismo spremni žrtvovati svoja građanska i ljudska prava za bilo što. A Covid politiku koju vode su doveli do toga da nakon 11 mjeseci krize i dalje nismo riješili problem. Pozivam premijEra da da ostavku, da raspiše izbore i da nekome drugome da to radi", kazao je Klarić.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo