Vlada stopirala spot kojom se namjeravala uključiti u kampanju 'PROTIV'

U četvrtak su snimljene izjave svih članova Vlade u kojima oni pojašnjavaju zašto na referendumu za tjedan dana treba glasovati PROTIV , planirano je bilo da ih se objedini u jedan spot.

24.11.2013.
12:26
VOYO logo

U Vladi su stopirali video spot kojim su se namjeravali uključiti u kampanju PROTIV ustavnog definiranja braka, piše Novi list. U četvrtak su snimljene izjave svih članova Vlade u kojima oni pojašnjavaju zašto na referendumu za tjedan dana treba glasovati PROTIV , planirano je bilo da ih se objedini u jedan spot koji bi se onda distrubiralo putem društvenih mreža, ali se ipak odustalo od te ideje. Sve će se te izjave moći pronaći na internetu, ali samo kao pojedinačne poruke ministara.

Snimanje spomenutih izjava nije ništa koštalo, pa se neće moći niti reći da Vlada vodi kampanju koristeći se državnim novcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dio stranka Kukuriku koalicije napravio je svoje video spotove kojima su se svrstali uz one koji se protive inicijativi 'U ime obitelji'. SDP-ov se još nije počeo prikazivati, a u njemu nema njihovih čelnika koji izravno pozivaju na glasovanje PROTIV.

Cijeli članak pogledajte http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Vlada-stopirala-videospot-kojom-se-namjeravala-ukljuciti-u-kampanju-protiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo