Banski dvori /

Plenković: 'Očekujem da napadači na vaterpoliste Crvene zvezde budu sankcionirani'

Image
Foto: Pixsell

Pred Vladom su i amandmani na Zakon o privatizaciji Ine

14.2.2019.
9:40
Pixsell
VOYO logo

Na početku sjednice Vlade premijer Andrej Plenković osvrnuo se na izjavu predsjednika Europskog parlamenta Antonija Tajanija.

„Nije dobro da se takve izjave događaju, no nažalost dogodilo se. Njegova izjava i pismo od jučer pojasnili su kontekst, očekujem da se više ne ponavljaju“, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je jednom osudio napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.  

„Neugodan incident dogodio se u Splitu, napad na vaterpoliste iz Srbije. To najoštrije osuđujemo, huligani su uhićeni, očekujemo da policija, a kasnije i pravosuđe sankcioniraju ovakve slučajeve koji su nedopustivi i ne pridonose onakvoj slici kakvu želimo za Split i Hrvatsku. Reakcija vaterpolo saveza bila je primjerena“, kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dnevnom redu Vlade su, među ostalim, nacrti  prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji, Zakona o pružanju usluga u turizmu te Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.

Odlučivat će se i o pokretanju postupka pregovora za izmjenu Kolektivnog ugovora za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja i imenovanju pregovaračkog odbora Vlade RH. Vlada će se očitovati i o amandmanima na izmjenu i dopunu Zakona o privatizaciji o koji je u saborsku proceduru upućen po hitnom postupku, a ovog tjedna održana je i rasprava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo