PROŠLO JE GODINU DANA / Vlada najavila posjet Banovini, izglasali neke nove odluke: Idući tjedan održava se godišnjica razornog potresa

'Građanima pogođenim potresom osiguravamo da sljedećih šest mjeseci imaju električnu i toplinsku energiju bez ikakve financijske obveze', kazao je Ćorić.

23.12.2021.
19:50
VOYO logo

Premijer i ministri najavili su i da će idući tjedan posjetiti Banovinu kako bi obilježili godišnjicu razornog potresa, a zatim su izglasali nekoliko odluka vezanih za Banovinu. Među ostalim i dodjelu 2 milijuna i 700 tisuća kuna za troškove prehrane, a država će i u idućih pola godine platiti neke režijske troškove.

„Ovom odlukom našim građanima pogođenim potresom osigurat će da u sljedećih 6 mjeseci imaju električnu i toplinsku energiju isporučenu bez ikakve financijske obveze“, kazao je Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja.

„Ovim zaključkom produžuje se plaćanje oslobađanje plaćanja cestarine autoceste Zagreb Sisak do lipnja 2022.“, izjavio je Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo