opirao se uhićenju / Višestruki počinitelj prometnih prekršaja bježao od policije na području Siska

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obveznim osiguranjima u prometu i Zakona o osobnoj iskaznici 22-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud

22.1.2018.
18:18
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U subotu, 20. siječnja oko 23.40 sati, prilikom nadzora prometa u mjestu Odra Sisačka policijski službenici su zaustavili osobni automobil sisačkih registracija, kojim je upravljao 22-godišnjak, priopćila je PU sisačko - moslavačka. 

Provjerom je utvrđeno da se radi o recidivistu, odnosno višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, a vozilu kojim je upravljao istekao je rok važenja prometne dozvole i obveznog osiguranja. Nakon što mu je priopćeno da je uhićen, 22-godišnjak se trčeći dao u bijeg te su ga policijski službenici sustigli i uz uporabu sredstava prisile doveli u policijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obveznim osiguranjima u prometu i Zakona o osobnoj iskaznici 22-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo